Van'da hırsızlar duvarını delerek girdikleri kuyumcu dükkanını soydu

Van'da hırsızlar duvarını delerek girdikleri kuyumcu dükkanını soydu

Van Çatak ilçesinde hırsızlar, duvarını delerek girdikleri kuyumcu dükkanından yaklaşık 3 milyon lira değerinde altın, ziynet eşyası ve saat çaldı.Hırsızlar, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'nde Muhsin ve Tuna Eraslan'a ait kuyumcu dükkanının...

Van Çatak ilçesinde hırsızlar, duvarını delerek girdikleri kuyumcu dükkanından yaklaşık 3 milyon lira değerinde altın, ziynet eşyası ve saat çaldı.

Hırsızlar, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'nde Muhsin ve Tuna Eraslan'a ait kuyumcu dükkanının iş yerinin arka duvarını deldikten sonra içeri girerek kamera ve alarm sistemini devre dışı bıraktı. Hırsızlar, 3 milyon değerinde altın, ziynet eşyası ve saati çalarak kaçtı.

Sabah iş yerini açtığında hırsızlığı fark eden Tuna Eraslan'ın ihbarı üzerine kuyumcu dükkanına gelen polis ekipleri, incelemelerde bulundu, olayın faillerini yakalamak için çalışma başlattı.

Eraslan, iş yerini açtığında duvarın delindiğini gördüğünü söyleyerek, "Büyük bir şok yaşadık. Dükkanımızın soyulduğunu anladık ve polise haber verdik. Zararımız çok, üzgünüz." diye konuştu.

Van'da hırsızlar duvarını delerek girdikleri kuyumcu dükkanını soydu

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler