Kazak müzisyen Dimash Qudaibergen İstanbul'da konser verdi

Kazak müzisyen Dimash Qudaibergen İstanbul'da konser verdi

Kazakistanlı müzisyen, söz yazarı ve multi enstrümantalist Dimash Qudaibergen, Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda hayranlarıyla buluştu.RAMS Global ana sponsorluğu, Yıldızlar Organizasyon, GAİN Medya, BWO Entertainment ve Uluslararası Türk Kültürü...

Kazakistanlı müzisyen, söz yazarı ve multi enstrümantalist Dimash Qudaibergen, Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda hayranlarıyla buluştu.

RAMS Global ana sponsorluğu, Yıldızlar Organizasyon, GAİN Medya, BWO Entertainment ve Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) işbirliğiyle gerçekleşen konserde ünlü sanatçı, sevilen şarkılarını yorumladı.

Bugün 30. yaş günü olan Qudaibergen, doğum gününü 15 yaşından beri hocalığını yapan Marat Aitimov ile sahnede dilek dileyerek kutladı.

Qudaibergen, tek dileğinin savaşların olmadığı bir dünya olduğunu söyleyerek, "Farklılıklarımız sorun değil. Tek bir gökyüzünün altında yaşıyoruz. Hepimiz Allah'ın çocuklarıyız. Savaşın olmadığı bir dünya diliyorum. Daha fazla çocuklar ağlamasın. Birbirimizi sevelim ve saygı duyalım." dedi.

İstanbul'da sahne almaktan keyif duyduğunu kaydeden Qudaibergen, bu konseri mümkün kılan tüm hayranlarına teşekkürlerini sundu.

Kazakistan'ın Aktöbe kentinde 1994'te dünyaya gelen ve asıl adı Dinmuhammed olan Dimash Qudaibergen, küçük yaşta şarkı söylemeye ve piyano çalmaya başladı.

Beş yaşında vokal dersleri alan Qudaibergen, altı yaşındayken Aynalayin ulusal piyano yarışmasını kazandı.

İlk şarkısı Körkemim'i 2012'de piyasaya süren sanatçının ilk albümü "iD" 2019'da hayranlarıyla buluştu.

Kariyeri boyunca 2 stüdyo albümü ve 40 tekli kaydeden Qudaibergen, Kazakça, Rusça, Mandarin, İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Ukraynaca, Türkçe, Sırpça, Kırgızca, Almanca ve İspanyolca şarkılar seslendirdi.

Kazak müzisyen Dimash Qudaibergen İstanbul'da konser verdi

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler