Arap Araştırma Merkezi Başkanları Toplantısı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Arap Araştırma Merkezi Başkanları Toplantısı'nda, Mısır, Suriye ve Lübnan'dan siyasetçi, aktivist ve akademisyenlerle bir araya geldi

İSTANBUL (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Arap Araştırma Merkezi Başkanları Toplantısı'na katıldı.

Tawakkol Karman Vakfı tarafından düzenlenen "Yemen: Savaşın Tehditleri ve Barışın Fırsatları" konferansının açılışında konuşan Yılmaz, daha sonra Arap Araştırma Merkezi Başkanları Toplantısı'na katıldı.

Basına kapalı gerçekleşen toplantıda Yılmaz'ın yanı sıra eski Tunus Cumhurbaşkanı Munsif el-Merzuki, Mısır'daki Devrimin Yarını Partisi Lideri Dr. Eymen Nur, Nobel Barış Ödülü sahibi aktivist Tawakkol Karman, eski Mısır Kalkınma ve Dışişleri Bakanı ve Mısır Araştırmaları Merkezi Başkanı Amru Derrac, Uluslararası İlişkiler Akademisi Başkanı İsam Abdüşşafi, Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu Üyesi Ahmet Ramazan, Suriye Geçici Hükümeti Başbakanı Cevad Ebu Hatab, eski Libya Başbakan Müşaviri ve Siyaset Araştırmaları Başkanı Nasır Mani, akademisyen Sami el-Aryan, gazeteci yazar Mahmut Osman ve Stratejik Düşünce Birliği Başkanı Muhammed Salem al Rashed de yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri