AIPA Danışma Kurulu Başkanı Erkul, Kore Cumhuriyeti'nin Sivas Fahri Konsolosu oldu

AIPA Danışma Kurulu Başkanı Erkul, Kore Cumhuriyeti'nin Sivas Fahri Konsolosu oldu

Yapay Zeka Politikaları Derneği (AIPA) Danışma Kurulu Başkanı ve DEİK Dijital Teknolojiler İş Konseyi Başkanı Dr. Recep Erdem Erkul, Kore Cumhuriyeti'nin Sivas Fahri Konsolosu olarak görevlendirildi.Dernekten yapılan açıklamaya göre, teknoloji...

Yapay Zeka Politikaları Derneği (AIPA) Danışma Kurulu Başkanı ve DEİK Dijital Teknolojiler İş Konseyi Başkanı Dr. Recep Erdem Erkul, Kore Cumhuriyeti'nin Sivas Fahri Konsolosu olarak görevlendirildi.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, teknoloji girişimcisi Erkul, Kore Cumhuriyeti'nin Sivas Fahri Konsolosu olarak atandı.

Erkul, görevlendirme belgesini, Kore Cumhuriyeti Büyükelçisi Yeondoo Jeong'un elinden Ankara'daki büyükelçilik binasında düzenlenen törenle teslim aldı.

Görevi kendisine Kore Cumhuriyeti adına tevdi eden Büyükelçi Jeong'a teşekkür eden Erkul, diplomatik ilişkilerin ilk kurulduğu 1957'den bu yana iki ülke arasındaki bağların her yıl daha da güçlendiğini belirtti.

Erkul, iş yaşamı ve bugüne kadar yöneticiliğini üstlendiği sivil toplum kuruluşlarında kazandığı deneyimlerle iki ülkenin ticari ve kültürel ilişkilerinin geliştirilmesinde katkı sunmaktan her zaman kıvanç duyduğunu kaydetti.


AIPA Danışma Kurulu Başkanı Erkul, Kore Cumhuriyeti'nin Sivas Fahri Konsolosu oldu

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 24 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler