Yeşilgiresun Belediyespor çıkış arıyor

Yeşilgiresun Belediyespor çıkış arıyor

- Başantrenör Kandemir:- "Kalan haftalarda korkulu rüya görmemek adına iç saha maçlarımızı kaybetmememiz gerekiyor"


GİRESUN (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 19. haftasında 4 Mart Pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Ahmet Kandemir, kalan haftalarda iç saha maçlarını kaybetmemeleri gerektiğini söyledi.

Kandemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürdüklerini belirtti.

Çok zorlu bir maçın kendilerini beklediğine işaret eden Kandemir, "Kalan haftalarda korkulu rüya görmemek adına iç saha maçlarımızı kaybetmememiz gerekiyor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısına galibiyet elde etmek için çıkacağız. Son topa kadar da en iyi şekilde mücadele ederek kazanacağımıza inanıyoruz. Kazanarak alt sıralardan uzaklaşacağız." dedi.

Ahmet Kandemir, saha ve seyirci avantajının kendilerinden yana olduğunu kaydederek, "Belki de sezon genelinde taraftarımızın desteğine en çok ihtiyacımız olduğu karşılaşamaya çıkacağız. Giresun halkını maça bekliyoruz. Saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanarak parkeden mutlu ayrılan taraf olacağız." diye konuştu.


Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 124 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler