Üsküdar'da "Roman Komisyonu" kuruldu

Üsküdar'da "Roman Komisyonu" kuruldu

İSTANBUL (AA) - AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nca, Türkiyenin ilk "Roman Komisyonu" kuruldu.Partiden yapılan açıklamaya göre, Roman vatandaşların...

İSTANBUL (AA) - AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nca, Türkiyenin ilk "Roman Komisyonu" kuruldu.

Partiden yapılan açıklamaya göre, Roman vatandaşların sorunlarını ulusal ve yerel düzeyde irdeleyerek kısa sürede nitelikli çözümler sunmak amacıyla, Roman Komisyonu çalışmalarına başlandı.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan ve yardımcısı Salih Kalyoncuo'nun desteğiyle çalışmalarına resmen başlayan komisyon, ilçedeki Roman vatandaşlarının sorunlarını ihtiyaçlarını ve birçok konuyu ele alarak çözüme yönelik destek sağlayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Roman Komisyonu Başkanı Ercüment Ertopuzlu, daha önce Selami Ali Mahallesi'nde Romanlar için hizmet veren bin kişilik düğün-etkinlik ve kapalı spor salonunun kendilerine kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ertopuzlu, Romanlarla ilgili çalışmaları nedeniyle İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan, yardımcısı ve ilçedeki tüm kademelere teşekkür ederek, "Bu oluşumu önemseyen ve kendisine bağlı tek komisyon olması ile biz Romanları ayrıca sevindiren teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu oluşum Üsküdar'a ve Türkiye'ye hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.


Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 147 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler