Usain Bolt futbolcu oluyor

Usain Bolt futbolcu oluyor

Jamaikalı sprinter Usain Bolt'a ülkesinin Futbol Milli Takımı teklif yapmaya hazırlanıyor.

Atletizmin yıldızı gelecek yıllarda ülkesinin futbol milli takımında oynayacak. Dünya rekortmeni sprinter Usain Bolt’a Jamaika Milli Takımı’nın formasını giymesi teklif edildi.

"UMARIM OYNAYACAK"

Jamaika Futbol A Milli Takımı’nın Alman teknik direktörü Winfried Schafer, sporcunun geçtiğimiz dönemlerde futbola olan ilgisini açığa vurmasının ardından harekete geçtiğini ve Bolt’a ülkesinde futbol oynatma niyetinin bulunduğunu söyledi. Schafer, “Bolt’un futbol oynamak istediğini söylediği haberler okudum. İngiltere’de Manchester United forması giymek istediğini söylüyordu. Kendisi bir Jamaikalı, ben de bizim milli takımımızda olmasını istedim. 2016 olimpiyatlarından sonra 2018 Dünya Kupası elemelerinde takımda olabilir. Umarım ülkesi için oynayacak” dedi.

The Jamaica Star gazetesinde konuyla ilgili yayınlanan haberi kendisine ait sosyal medya hesabından hayranları ile paylaşan yıldız atletin, Schafer’in bu çağrısına olumlu baktığı belirtildi. 2016 Olimpiyatları’nın ardından atletizmi bırakabileceği konuşulan Bolt’un yola futbolcu olarak devam edebileceği ifade edildi.

FERGUSON'A HABER GÖNDERMİŞTİ

Usain Bolt geçtiğimiz yıl, daha önceden taraftarı olduğunu açıkladığı Manchester United’ın teknik direktörü Alex Ferguson’a, özel bir maçta oynamak istediğini iletmiş, “Beni takıma alırsan fark yaratırım. Takımın en hızlı ismi olacağım” demişti.

Bu haber toplam 814 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler