Türk Kızılayı İstanbul Şubesi'nden Afrin'e yardım eli

Türk Kızılayı İstanbul Şubesi'nden Afrin'e yardım eli

İSTANBUL (AA) - Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı, terör örgütü tarafından evlerine ve ürünlerine el konulan Afrinlilere gıda ve hijyen paketleri...

İSTANBUL (AA) - Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı, terör örgütü tarafından evlerine ve ürünlerine el konulan Afrinlilere gıda ve hijyen paketleri hazırladı.

Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, dünyanın farklı coğrafyalarında insani yardımlarını sürdüren Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı, terör örgütlerinden temizlenen Afrin’in köylerinde yaraları sarıyor.

Terör örgütü tarafından ürünlerine el konulan zor şartlar altında yaşamaya mecbur edilen Afrinlilere yaşamsal malzeme yardımı yapılıyor. Sivil halkın kış aylarını geçirmeleri için gıda kolisi, battaniye, yatak, mutfak malzemesi ve temizlik malzemelerinin olduğu hijyen kolisi hazırlanıyor. Kış şartları düşünülerek hazırlanan gıda kolilerinde bakliyattan, şeker ve una, çaydan sıvı yağ ve salçaya kadar her şey bulunuyor. Hijyen kolilerinde ise bulaşık ve çamaşır deterjanı, sabun, dış macunu, diş fırçası, şampuan, tuvalet kağıdı, kağıt peçete, tıraş köpüğü, tıraş bıçağı, tırnak makası ve havlu gibi temizlik malzemesi yer alıyor.

Çocuklar için de bebek bezi, mama, bebek bisküvisi Afrin’e gönderiliyor.



Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler