Türk Akaryakıt ve Enerji Sektörü 2. Kez Buluşuyor

Türk Akaryakıt ve Enerji Sektörü 2. Kez Buluşuyor

New York, New Jersey ve Connecticutt eyaletlerinde Türk girişimcilerin en güçlü oldukları benzin istasyon işletmeciliği ve enerji sektörü temsilcileri ikinci kez bir araya geliyor.

 

New York, New Jersey ve Connecticutt eyaletlerinde Türk girişimcilerin en güçlü oldukları benzin istasyon işletmeciliği ve enerji sektörü temsilcileri ikinci kez bir araya geliyor. TOA Danışmanlık firması tarafından organize edilen 'Gas Station and Convenience Store Conference' programı 26 Şubat Perşembe günü Saddle Brook, NJ'deki Marriott Hotel'de gerçekleştirilecek. Akaryakıt ve eneji sektörü temsil eden girişimci, tedarikçi ve dağıtımcıyı ağırlayacak etkinliğin ana sponsorluğunu ise Energy Marketing Partners, Vakıfbank New York şubesi, Atlantis Management, altı eyalette faaliyet gösteren en büyük dağıtım firmalarından HLA ve Türk girişimci Adnan Kirişcioğlu yapıyor. TURKOFAMERICA dergisinin son araştırmasına göre New York, New Jersey ve Connecticut eyaletlerinde yaklasık 300 istasyon Türk veya Türkiye'den göç etmiş Ermeni, Süryani girişimciler tarafından işletiliyor.

Etkinlik ayrıca benzin istasyonu işine girmek veya var olan istasyonunu satmak isteyenler için de adeta bir pazar ortamı yaratması bekleniyor. Eylül 2014'te yaptıkları ilk etkinliğe 80'den fazla istasyon sahibini bir araya getirdiklerini kaydeden Team of America yetkilisi Cüneyt Gürkan, ''İlk etkinlik büyük ilgi gördü. '30 yıldır ilk defa bu kadar Türk istasyon sahibini bir araya getirmeyi siz başardınız,' dediler. Ve ikincisini yapmamız için destek verdiler. İkinci etkinliği daha da büyüterek katılımı artırmayı planlıyoruz,'' diye konuştu. Gürkan, ciddi oranda sektöre girmek veya mevcut istasyonunu satmak isteyenlerin de talepleri ile karşılaştıklarını belirterek, etkinlikte bu kesimleri de bir araya getireceklerinin altını çizdi.

New Jersey ve New York'ta faaliyet gösteren benzin istasyon sahiplerinin ve istasyonlara servis ve hizmet veren şirketlerin yer alacağı etkinlikte, 15 kadar da standta sponsorlar ürün ve hizmetlerini tanıtacak. Etkinlikte New Jersey Gasoline-Convenience-Automotive Association Direktörü Sal Risalvato, NJ State Senatörü Gerry Cardinale, Harold Levinson Associates NJ Bölge Direktörlüğü temsilcileri, Atlantis Management, NJ Labor Department yetkilileri, istasyonlara finans, tedarik, bakım ve onarım hizmeti veren şirket ve temsilcileri yer alacak.

Ücretsiz olan etkinliğe bu linkten kayıt olabilirsiniz. https://gasstationconveniencestoreconference.eventbrite.com

Tarih: 26 Şubat 2015 - Perşembe
Saat: 12.00pm-6.00pm
Adres: 138 New Pehle Avenue,
Saddle Brook, NJ 07663
Sponsorluk ve daha fazla bilgi icin cuneyt.gurkan@teamofamerica.us 646 942 8229.

Bu haber toplam 1438 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler