Trabzonspor Ersun Yanal ile anlaştı

Trabzonspor Ersun Yanal ile anlaştı

Trabzonspor’da beklenen oldu. Bordo mavililerin önümüzdeki sezon teknik direktörlük konusunda Ersun Yanal ile prensipte anlaştığı TRT Spor tarafından son dakika bandıyla geçildi.

Trabzonspor'da uzun süren teknik direktör arayışı son buldu. TRT Spor'un son dakika olarak geçtiği habere göre bordo mavili yönetim eski teknik direktörleri Ersun Yanal ile prensip anlaşmasına vardı. Genç teknik adamın yakın zaman içerisinde Trabzon'a gelerek resmi imzayı atması bekleniyor.

İki kez Trabzonspor'u çalıştırdı
Ersun Yanal, geçtiğimiz sezon Vahid Halilhodziç'in görevine son verilmesinin ardından Trabzonspor'un başına geçmiş ancak sezon bitimiyle birlikte Karadeniz'deki macerasına nokta koymuştu. Tecrübeli çalıştırıcı 2007-2009 arasında da bordo-mavili takımda teknik direktörlük yapmıştı.
 

Ersun Yanal'ın Trabzonspor'daki ikinci macerasında başkan, İbrahim Hacıosmanoğlu'ydu. Vahid Halilhodzic'in görevden ayrılmasından sonra Ersun Yanal göreve getirilmişti. Kendi kurduğu kadroyla değil de Halilhodzic'in takımıyla çalışmanın sıkıntılarını çeken başarılı teknik adam sezonu 5. sırada bitirmişti.

Ersun Yanal'dan son dakika açıklaması
Trabzonspor'la henüz herhangi bir şekilde anlaşma yapmadığını belirten Ersun Yanal, 'Trabzonspor Başkanı ile bir kaç kez telefonla konuştum' dedi. 'Bunun dışında herhangi bir yaptırım veya anlaşma olmadı' diyen Yanal, son durumu kamuoyu ile paylaşacağını sözlerine ekledi.

 

Ersun Yanal ve Muharrem Usta'nın kısa süre içerisinde bir araya geleceği ve bu görüşme sonrasında iki taraf arasında bir anlaşmanın sağlanacağı belirtiliyor.

 

Bu haber toplam 797 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler