Trabzonspor, Burak Yılmaz'ı arıyor

Trabzonspor, Burak Yılmaz'ı arıyor

- Bordo-mavili takım, bu sezon ilk 5 haftada 9 kez rakip fileleri havalandırırken, Burak Yılmaz geçen sezon oynadığı ilk 5 maçta 7 gol atarak takımına önemli katkı sağlamıştı


TRABZON (AA) - SELÇUK KILIÇ - Spor Toto Süper Lig'de ilk 5 haftada 7 puan toplayan Trabzonspor, Burak Yılmaz'ı aradı.

Bordo-mavili takım, bu sezon oynadığı 5 lig maçında 9 gol kaydederken, sakatlığı nedeniyle takımda yer alamayan Burak Yılmaz'ın yokluğunu hissetti.

Yeni sezon öncesi yurt dışı kampından kasıklarındaki sakatlık nedeniyle ayrılaran ve ameliyat edilen Burak Yılmaz, geçen sezonunun ilk 6 haftasında forma giydiği 5 maçta 7 golle takımının skor yükünü çekmişti.

Burak Yılmaz, geçen sezon Trabzonspor'un sahasında 2-1 galip geldiği Atiker Konyaspor, deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Medipol Başakşehir ve kendi evinde 4-3 mağlup olduğu Aytemiz Alanyaspor maçlarında 2'şer, İstanbul'da Fenerbahçe ile yapılan maçta 1 gol kaydetti.


- Rodallega, 3 gol attı


Trabzonspor'da Burak Yılmaz'ın yokluğunda forma giyen Hugo Rodallega ise ilk 5 haftada 3 kez rakip fileleri havalandırdı.

Rodallega, bordo-mavili takımın 3-1 kazandığı Demir Grup Sivasspor maçında 2, deplasmanda 2-2 berabere kaldığı MKE Ankaragücü maçında da 1 gol attı.

Kolombiyalı oyuncu, ligin ilk 5 haftasında 3 maçı boş geçerken 2'sinde rakip kaleye gol gönderdi.


- 25 maçta 23 gol kaydetmişti


Burak Yılmaz, geçen sezon 25 lig maçında 23 gol kaydederek takımının en golcü oyuncusu olmuştu.

Bordo-mavili futbolcu, bu sezon ise sakatlığı nedeniyle ilk 5 haftanın sadece Demir Grup Sivasspor maçında 26 dakika görev alabildi.

Özellikle 1-0 mağlup olunan Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası Burak Yılmaz'ın ne zaman sahalara döneceği merak edilirken, takımla çalışmalara katılan futbolcunun hafta sonu Göztepe maçında kadroda yer alması bekleniyor.


Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler