THY'den ABD ile önemli anlaşma

THY'den ABD ile önemli anlaşma

THY, anlaşmayla ABD'de uçuş noktalarını artırdı.

THY, anlaşmayla ABD'de uçuş noktalarını artırdı.


jetblue-turkish-airlinesTHY, ABD’nin önde gelen hava yolu firmalarından JetBlue ile ortak uçuş anlaşması imzaladı.

ABD’deki 6. varış noktası olan Boston’a 12 Mayıs itibarıyla ilk doğrudan seferlere başlayan THY, bugün de ABD’nin önemli hava yolu firmalarından JetBlue ile ortak uçuş anlaşmasına imza attı

THY adına Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Bolat ile JetBlue’nun Planlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Scott Laurence’nin imzaladığı anlaşmaya göre, THY, ABD’de yeni uçuş noktaları kazanmış oldu.

JetBlue’nun Long Island City, New York’taki genel merkez binasında gerçekleştirilen imza töreninin ardından JetBlue Üstyöneticisi (CEO) David Barger de iki firma yöneticilerinin oluşturduğu gruba katılarak birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Törene, THY’nin New York Müdürü İhsan Baytan da katıldı.

ABD’de, JetBlue dışında, United Airlines ve Virgin Atlantic (Virgin America) ile de ortak uçuş anlaşması bulunan THY, ABD’de Chicago, Houston, Los Angeles, New York, Washington ve Boston’a doğrudan uçuş gerçekleştiriyor.

JetBlue’nun ise ABD’de 24 eyalette 84 noktaya seferleri bulunuyor. Firma uluslararası olarak da 12 noktaya uçuş gerçekleştiriyor.

Bu haber toplam 1498 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler