THY Boston'dan direk seferlere başladı

THY Boston'dan direk seferlere başladı

Dünyanın en çok yerine uçan milli havayolu şirketimiz THY yıllardır beklenen Boston seferlerine dün gece gerçekleştirdiği ilk uçuşla başladı.

Kemal Bozkurt'un haberi

THY'nin Yıllardır beklenen Boston-İstanbul hattı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de iştirakiyle dün gece Boston Logan Uluslararası havalanındaki program ile açıldı.

Açılışa THY Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ahmet Bolat, Boston Başkonsolosu Burak Karartı, Boston Ticaret Ateşesi Alperen Kaçar, THY Boston Bölge Müdürü Adnan Aykaç, Logan Havaalanı temsilcileri, basın mensupları ve Boston'daki Türkler katıldı.

Bakan Zeybekci, açılıştaki konuşmasında THY'nin Türkiyenin lokomotif şirketlerinden biri olduğunu ve sürekli büyüdüğünü belirterek, halihazırda dünyanın en çok yerine uçan havyaolu şirketi olduğunu hatırlatarak Boston hattının hayırlı olmasını diledi.

THY Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ahmet Bolat ise; habername.com Genel yayın Yönetmeni Kemal Bozkurt'un "günde 2 sefere ne zaman baslayacaksiniz" sorusuna; su anda haftada 5 gün olarak seferlere başlıyoruz, Haziran ayından itibaren hergün uçuş gerçekleştireceğiz. Akabinde de ABD;de açmayı planladığımız diğer 3 şehiri devreye koyacağız. Daha sonra ümit ediyorumki Boston hattı başarılı olursa günde iki sefere de yakında baslanacabilecegini belirtti.

Konuşmaların ardından karşılıklı hediyelesmeler ve akabinde halk oyunu gösterilerin yapıldığı program ikramla sona erdi.
 

 

jhj.jpg

thy2.jpgthy3.jpgthycicek.jpgthybayrak.jpg

 

20140512_181007[1].jpg060420142031230063621.jpgprofmuhile.jpgthytoplu.jpg

Bu haber toplam 3754 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler