Suriye Türkmen Meclisinden seçim tebriği

Suriye Türkmen Meclisinden seçim tebriği

Suriye Türkmen Meclisi:- "Necip Türk milletinin milli iradesi ile Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi başta biz Türkmenler olmak üzere mazlum Suriye halkı için büyük bir sevinç kaynağı olmuştur"

ANKARA (AA) - Suriye Türkmen Meclisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve AK Parti'nin Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerindeki başarısını tebrik etti.

Suriye Türkmen Meclisi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonuçlarının "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin gücüne güç katması, Türk milleti ve yüzünü Türkiye'ye dönmüş Türk ve İslam dünyası için hayırlara vesile olması" temennisinde bulunuldu.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Necip Türk milletinin milli iradesi ile Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi başta biz Türkmenler olmak üzere mazlum Suriye halkı için büyük bir sevinç kaynağı olmuştur. Güçlü Türkiye 'onur ve özgürlük mücadelemizin en büyük cesaret ve ilham kaynağıdır. Yüce Allah devletiyle milletiyle Türkiye Cumhuriyeti'ne zeval vermesin, Türkiye'nin birliğini ve beraberliğini bozmasın, ilelebet güçlü kılsın."

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 119 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler