STRATEJİK ARAŞTIRMALAR MERKEZİ YAZ OKULU

STRATEJİK ARAŞTIRMALAR MERKEZİ YAZ OKULU

BOSTON BAŞKONSOLOSLUĞU'ndan STRATEJİK ARAŞTIRMALAR MERKEZİ YAZ OKULU duyurusu

Dısisleri Bakanlığı Stratejik Arastırmalar Merkezi (STRM) tarafından dıs politika ve uluslararası iliskiler alanlarına ilgi duyan üniversiteli gençlerimize yönelik olarak 2011'den bu yana düzenlenen yaz okuluna, bu yıldan itibaren yurtdısında yasayan Türk vatandaslarının lisans ve lisansüstü düzeylerde eğitim gören çocukları da basvurabileceklerdir.

  

31 Ağustos - 4 Eylül 2015 tarihleri arasında Dısisleri Bakanlığında gerçeklestirilecek yaz okuluna basvuruda bulunmak için asağıdaki sartları tasımak gerekmektedir:

 

* T.C. Vatandası olmak,

* 30 yasından gün almamıs olmak,

* Sosyal bilimler, beseri bilimler, iktisadi ve idari bilimler ve hukuk alanlarında lisans veya üzeri bir yükseköğrenim programının öğrencisi olmak.

 

Bu sartları tasıyan adayların basvurularını, eğitimlerini tamamlamalarının ardından takip etmeyi amaçladıkları kariyer hedefleri konusunda yazacakları en fazla 500 kelimelik Türkçe ve İngilizce birer metin ile birlikte, 27 Temmuz - 7 Ağustos 2015 tarihleri arasında Dısisleri Bakanlığı web sitesi üzerinden online olarak yapmaları gerekmektedir.

 

Programa iliskin olarak Stratejik Arastırmalar Merkezi ile Dısisleri Bakanlığının web sayfalarında ve Memleketim portalında da ayrıntılı duyurular yapılmaktadır.

 

İlgilenen vatandaslarımıza saygıyla duyurulur.

 

T.C. BOSTON BAŞKONSOLOSLUĞU 

Bu haber toplam 1658 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler