Şanlıurfa'da koronavirüs tedbirleri denetlendi

Şanlıurfa'da koronavirüs tedbirleri denetlendi

Maske ve sosyal mesafe kuralını ihlalden 6 kişiye para cezası kesildi, izolasyon şartlarına uymayan 1 kişi karantinaya alındı

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamındaki denetimlerde maske ve sosyal mesafe kuralını ihlal eden 6 kişiye para cezası kesildi, izolasyon şartlarına uymayan 1 kişi de pansiyonda karantinaya alındı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, ülke genelindeki denetimler kapsamında, kentte koronavirüs temaslı olması nedeniyle izolasyona tabi tutulan kişilerin yanı sıra berberler, kuaförler ve güzellik merkezlerine yönelik denetimler gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Valiliği koordinesinde, kaymakamlıklar bünyesinde oluşturulan Pandemi Takip Kurulları aracılığıyla il genelinde çalışmalarını sürdüren 949 personel ve 367 ekip, 701 iş yerinde denetim, bilinçlendirme ve uyarı faaliyetleri yaptı.

Denetimlerde izolasyon şartlarına uymayan 1 kişi pansiyonda karantinaya alınırken maske ve mesafe kurallarını ihlalden de 6 kişiye para cezası kesildi.


Şanlıurfa'da koronavirüs tedbirleri denetlendi

Şanlıurfa'da koronavirüs tedbirleri denetlendi

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler