"Paris,Londra ve Venedik'e 200 liraya uçak bileti bulmak mümkün"

"Paris,Londra ve Venedik'e 200 liraya uçak bileti bulmak mümkün"

Enuygun.com’un Seyahat Analisti Ekinay:- "Paris'e haziran, Londra'ya mart, Venedik'e ise nisan ayında ortalama 200 liradan başlayan fiyatlarla uçak bileti bulmak mümkün"

İSTANBUL (AA) - Enuygun.com’un Seyahat Analisti Murat Ekinay, "Paris'e haziran ayında, Londra'ya mart'ta, Venedik'e ise nisan ayında ortalama 200 liradan başlayan fiyatlarla uçak bileti bulmak mümkün." ifadelerini kullandı.

Enuygun.com'dan yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Ekinay, Avrupa'nın en popüler şehirlerinden olan Londra'ya mart ayında uçanlar, yılın diğer dönemlerine kıyasla ortalama yüzde 30 daha uygun fiyata seyahat edebileceğini belirtti.

Avusturya'nın tarihi başkenti Viyana'ya ise ekim ayında biletler diğer aylara göre genellikle daha ucuz olduğunu belirten Ekinay, Enuygun.com'un fiyat alarmı özelliğini kullanılarak en ucuz bileti yakalama şansının arttırabildiğini kaydetti.

Ekinay, "Türklerin yurt dışında tatil için en fazla tercih ettikleri destinasyonlar arasında yer alan İtalya'nın başkenti Roma’ya ise nisan ayında daha uygun fiyata bilet bulunabiliyor. Havaların ısınmaya başladığı bu dönem aynı zamanda ülkenin bir diğer tarihi şehri Venedik'e seyahat etmek için de ideal. Şehirde ılık bahar aylarında kanallar arasında gondollarla gezebilir, renkli evleriyle ünlü Burano ve Murano gibi adaları görebilirsiniz." değerlendirmesinde bulundu.

Şifalı termal suları ve kaplıcalarıyla her yıl çok sayıda ziyaretçiyi çeken Budapeşte ekim ayında tercih edebileceğini, Budapeşte'nin kısa bir sonbahar kaçamağı için ideal olduğunu belirten Ekinay, şunları kaydetti:

"Avrupa’nın her daim popüler şehirlerinden Paris için ise haziran ayı daha avantajlı. İstanbul'dan Budapeşte'ye ekim ayında tek yön ortalama 230 liraya bilet bulunabiliyor. Paris'e ise haziran ayında yine ortalama olarak tek yön 220 lira civarına uçabilirsiniz. Haziran aynı zamanda Orta Avrupa'nın gözde şehri Prag'a uçmak için avantajlı bir dönem. Prag'a haziranda ortalama 230 liraya bilet bulunabildiğini görüyoruz. Tabii bunlar sadece belirli bir süre için geçerli fiyatlar. Farklı tarihlerde arama yaparak veya güncel kampanyalardan yararlanarak biletinizi farklı dönemlerde daha uygun fiyata da satın alabilirsiniz."

Ekinay, İspanya'nın Akdeniz kıyısındaki sahil şehri Barselona'ya seyahat için ekim ayını tercih ederek şehre genellikle daha uygun fiyata uçulabildiğini belirtti.

Ekinay, "Gaudi'nin dünyaca ünlü eserlerini görebileceğiniz Barselona'da bu dönemde havalar biraz serinliyor. Ancak şansınız varsa, şehrin sahillerinden denize de girebilirsiniz. Berlin ile Amsterdam için ise temmuz ayında uygun fiyatlı bilet bulunabilir." açıklamasında bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler