Müsiad USA'den Boston'da Toplantı

Müsiad USA'den Boston'da Toplantı

Müsiad USA Başkan M. Tuncer ve Başkan Yardımcısı İ.Uyar'in da katılımlarıyla Boston'da bir tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

E. Nihal Bozkurt'un haberi

www.haberabd.com

Geçen yıl resmi açılışı yapılan ve hızla büyüyen ve birçok etkinliğe imza atan Müsiad USA; Boston'da kahvaltılı bir tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıya Washington D.C.'den gelen Müsiad USA Başkanı Mustafa Tuncer, Başkan Yardımcısı İbrahim Uyar, Türkiyeden gelen Müsiad USA yönetim kurulu üyesi Mustafa Albayrak, Ömer Er ve Levent Ali Yıldız ile birlikte Boston Başkonsolosu Ömür Budak, Boston Ticaret Ateşesi Alperen Kaçar, THY Boston Müdürü Adnan Aykaç, Müsiad Boston Temsilcisi Kemal Bozkurt, Müsiad USA üyesi Muzaffer Yaşlı, Turkbirdev Başkanı Sefer Özdemir, Türk of America Dergisi Boston temsilcisi Mustafa Aykaç, Avukat Murat Erkan ve Boston'daki diğer Türk işadamları iştirak ettiler.

Toplantıda ev sahibi olarak ilk söz alan Kemal Bozkurt, bu kârlı günde davete icabet eden tüm misafirlere ayrı ayrı teşekkür ederek, toplantıda Müsiad USA'nin Boston temsilciliğinin açılışının temelinin atıldığını belirtti.

Daha sonra söz alan Müsiad USA Başkanı Mustafa Tuncer, hızla büyüyen Müsiad USA'nin Washington D.C. deki genel merkezinden sonra iki ay sonra New Yorkt'ta hemen akabinde de Boston'da temsilciliklerini açacaklarını bildirdi. Tuncer, hedeflerinin ABD'de konsoloslukların bulunduğu tüm şehirlerde temsilcilik açmak olduğunu söyledi.

Başkan Yardımcısı ve Executive Director İbrahim Uyar ise; Müsiad USA'nin işadamları derneği olarak ekonomik işlevinin yanısıra sosyal ve kültürel olaylarada kayıtsız kalmiyan partiler üstü bir dernek olduğunu belirtti.

Boston Başkonsolosu Ömür Budak ise; kısa süre önce göreve başladığı Boston'da Müsiad USA'nin ulaşmasından duyduğu memnuniyeti belirterek; konsolosluk olarak Türkiye ve ABD'de köprü vazifesi görecek ve milli konularda hassas olan tüm kurumlara destekçi olacaklarını belirtti. Budak ayrıca yaklaşan sözde Ermeni soykırımı hakkında konsolosluk olarak neler yaptıklarını hatırlattı ve ayrıca yine bu yıl 100 yıldönümünü kutlayacağımız Çanakkale Savaşının özellikle ABD'deki gençlerimize hatırlatma çalışmaları yaptıklarını bildirdi.

Ticaret Ateşi Alperen Kaçar ve THY Boston Müdürü Adnan Aykaç'in selamlama konuşmalarından sonra toplantı Müsiad USA Başkanı Mustafa Tuncer'in Boston Başkonsolosu Ömür Budak'a hediye takdimiyle sona erdi.

Toplantıda ayrıca Müsiad USA yeni üyesine rozet de takıldı

10998394_10153920479204368_902045679807857833_n.jpgimg_0541.jpg

mu1.jpgmu2.jpgmu4.jpgmu5.jpg

hhhhh.jpg

photo-1.jpg

Bu haber toplam 2864 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler