MÜSIAD USA New York'ta TOPLANDI

MÜSIAD USA New York'ta TOPLANDI

Geçen yıl Washington DC'de kurulan ve henüz resmi açılışı yapılmayan Müsiad USA New York City'de üyeleriyle istişari toplantı gerçekleştirdi

Serdar Gezgin'in haberi

www.haberabd.com

1990 yılında Türkiye'de kurulan ve hızla dünya çapında temsilcilikler açan Müsiad, geçen yılda Washington DC'de temsilcilik açarak ABD'ye girmiş oldu.

Henüz resmi açılışı yapılmayan MÜSiAD ABD'nin kurucu yönetim kurulu üyeleri, New York City'de resmi açılış öncesi bir istişari toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya Müsiad USA kurucu Başkanı Dr. Murat Güzel, Başkan Yardımcısı Mustafa Tuncer, yönetim kurulu üyeleri İbrahim Uyar, Muharrem Atalan ve Müsiad USA'nin Genel Sekreteri Tayanç Gündüz katıldı.

Yenilen yemeğin ardından kısa bir tanışmanın gerçekleştiği toplantıya değişik sektörlerden 40 kadar işadamı katıldı.

Toplantıda söz alan ve aynı zamanda iki yıl önce Demokrat Parti genel kongresinde delege seçilen Başkan Dr. Murat Güzel, "Amacımız Müsiad USA olarak hem uyelerimzie neler verebiliriz, hem ülkemiz Türkiye ekonomisine nasıl katkıda bulunuruz, hem de yaşadığımız ABD'de neler yapabiliriz, onun peşindeyiz" dedi.

Başkan Yardımcısı ve gecenin moderatörlüğünü de üstlenen Mustafa Tuncer ise; Müsiad USA olarak kısa sürede büyüyeceklerini ve hep birlikte çok güzel hizmetlerde bulunacaklarını belirtip, önümüzdeki ay gerceklestiriliecek olan resmi açılışa tüm üyeleri şimdiden davet ediyorum dedi.
Toplantıya katılanlar arasında ABD'deki en büyük Turk Gıda firması olan Vintage Food'un sahibi Levent Demirgil, TADF eski Başkanı Ali Çınar, PGİ RUGS sahibi Selim Topal, www.habername.com Genel Yayın Yönetmeni Kemal Bozkurt ve diğer işadamları vardı.

dsc_0456[1].jpg
 

 

dsc_0450[1]-001.jpg

dsc_0453[1]-002.jpg

dsc_0460[1].jpg

Bu haber toplam 5113 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler