MURAT GÜZEL'DEN DEMOKRATLARA 100 BİN $ BAĞIŞ SÖZÜ

MURAT GÜZEL'DEN DEMOKRATLARA 100 BİN $ BAĞIŞ SÖZÜ

Türk İşadamı Murat Güzel, Demokrat Parti Genel Kurulu’nun Philadeplhia’da yapılması karşılığında 100 bin dolarlık bağış sözü verdi.

Türk İşadamı Murat Güzel, Demokrat Parti Genel Kurulu’nun Philadeplhia’da yapılması karşılığında 100 bin dolarlık bağış sözü verdi.

Demokrat Parti Genel Kurulu’nun Philadeplhia’da yapılması için toplanması gereken bağışların 5 miyon dolarlık kısmının toplanması için düzenlenen toplantıya davet edilen Demokrat Parti’nin önde gelen bağışçılarından oluşan 25 isim arasında yer alan Türk İşadamı Murat Güzel, Genel Kurulun Philadeplhia’da yapılması karşılığında 100 bin dolarlık bağış garantisi verdi.

Philadelphia'daki belediye binasında gerçekleşen toplantıda konuşan ve Demokrat Parti’nin önde gelen destekçilerinden olan Murat Güzel, bağış toplantısında yaptığı konuşmada “Kurucu Babalarımızı ve onların ilkelerini hatırlamalıyız ve Philadelphia bunun için en ideal yerdir” dedi.

Demokrat Parti Genel Kurulu’nun yapılması ihtimali olan diğer şehirler ise New York ve Ohio’nun Columbus şehri. Philadeplhia’nın Demokrat Parti Genel Kurulu’na ev sahipliği yapabilmesi için toplamda 100 milyon dolar bağış toplanması gerekiyor.

Demokrat Parti’nin önde gelen destekçilerinden olan Murat Güzel, Müsiad USA Kurucu başkanı ve WisdomNet düşünce kuruluşunun Mütevelli heyeti başkanlığı görevleri dolayısı ile de Türk Amerikan toplumu içinde öne çıkan en etkin isimlerden biri.

Arşiv foto: Murat Güzel ve ABD eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3396 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler