Milli Takım'ın değeri ne kadar?

Milli Takım'ın değeri ne kadar?

Toplam değer ne kadar gösteriliyor?

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in Brezilya ve Kazakistan maçları öncesi belirlediği 28 kişilik aday kadronun toplam değeri 171 milyon Euro olarak gösterildi.

Ay-yıldızlı ekibin 12 Kasım’da Brezilya ile yapacağı özel müsabaka ve 16 Kasım’da Kazakistan ile oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu maçının aday kadrosu açıklandı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Ömer Toprak ile Hakan Çalhanoğlu’nu kadroya almazken, 28 kişilik aday kadrodaki oyuncuların toplam değeri ise 171 milyon Euro olarak gösterildi.

EN PAHALISI ARDA TURAN

Dünyaca ünlü Transfermarkt sitesinin verilerinde 28 kişilik aday kadronun değeri 171 milyon Euro olarak gösterilirken, takımın en pahalı oyuncusu ise 30 milyon Euro’luk değeri ile Atletico Madrid’in yıldız ismi Arda Turan oldu. Yetenekli oyuncuyu 14 milyon Euro’luk değeri ile Burak Yılmaz izledi.

600 BİN EURO’LUK MİLLİ TAKIM OYUNCUSU

Fatih Terim tarafından ilk kez A Milli Takım aday kadrosuna dahil edilen Bursaspor’un genç file bekçisi Harun Tekin ise takımın en düşük değerli oyuncusu konumunda bulunuyor. Sitede yer alan verilerde

Bu haber toplam 899 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler