Milli maçın ardından

Milli maçın ardından

- Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop:"Güzel bir galibiyet olduğunu düşünüyorum. Oynadığımız futbol güzeldi. Doğruları yaptık ve sonunda golü bulduk"- "Ozan'ın golü atması hocanın doğru hamle yaptığını gösteriyor. İzlanda'ya kay


İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, A Milli Takım'ın 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Andorra'yı 1-0 yenmesine ilişkin, "Güzel bir oyunla istediğimiz 3 puanı aldık." dedi.

Vodafone Park'ta yapılan mücadelenin ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Altıntop, önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Güzel bir galibiyet olduğunu düşünüyorum. Oynadığımız futbol güzeldi. Doğruları yaptık ve sonunda golü bulduk. Andorra'nın nasıl oynayacağını biliyorduk. Güzel bir oyunla istediğimiz 3 puanı aldığımız için mutluyuz. Hata yapmadan devam etmek önemliydi. Şimdi Moldova maçına odaklanacağız." diye konuştu.

Hamit Altıntop, grupta henüz puanı bulunmayan Andorra karşısında galibiyeti getiren golün 89. dakikada gelmesiyle ilgili, "Bunlar olacak. Önemli olan istediğini alabilmek. Burada sabırlı kalmak önemli. Hocanın değişiklikleri vardı. Ozan'ın golü atması hocanın doğru hamle yaptığını gösteriyor. İzlanda'ya kaybettikten sonra galibiyetle başlamak önemliydi." ifadelerini kullandı.

İtalya'nın Milan takımında forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun performansının eleştirilmesiyle ilgili bir soruya Altıntop, "Hakan'ın çok değerli bir silah olduğunu hepimiz biliyoruz. Burada eleştiri olacaktır. Beklentiler yüksek olduğu için eleştiri vardır. Farklı pencereden bakmak lazım. Sonuçta herkes Hakan'ın şutlarını ve frikiklerini özlüyordur. Bunları olumsuz tarafa çekmemek lazım. Oynadığı takım ve forma numarası belli. Bunların kıymetini bilelim. Böyle isimleri el üstünde tutacağımıza, maalesef zor durumda bırakabiliyoruz. Bunları artık aşmamız lazım." cevabını verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler