Mesut Özil, yardımı korktuğu için yalanladı!

Mesut Özil, yardımı korktuğu için yalanladı!

İsrail hem bombalarıyla hem lobisiyle dehşet saçtı. Rihanna'dan sonra ünlü futbolcu Mesut Özil de geri adım attı.

Mesut'un Gazze'ye yardım yaptığı haberi yalanlandı. Bunun arkasında ise basın danışmanının uyarısı vardı: Alman medyasının yüzde 80'i Yahudiler'in elinde. Seni bitirirler...

İsrail yine yapacağını yaptı. 3 gencin ölümünü bahane edip Gazze'ye ölüm yağdırdı. Son bir haftada yaklaşık 300 kişinin öldüğü açıklandı. Cansız bedenlerin arasında en çok da çocuklar vardı. Dünya, İsrail'in katliamına sessiz kaldı.

Türk asıllı futbolcu Mesut Özil'in Gazze'ye yardım yaptığı yönündeki haber ise Türkiye'deki herkesin acısını buruk da olsa gururlandırdı. Arjantin'i yenerek Dünya Kupası'nı kazananAlmanya Milli Takımı'nın Türk yıldızı Özil'in 300 bin Euro'luk primi, Gazze'ye bağışladığı açıklandı. Ancak Özil dün sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki hesabından bir açıklama yaptı. Yardım iddiasını yalanladı.

'BREZİLYA'DAKİ ÇOCUKLARA VERDİM' 
Primi Brezilya'da ameliyata muhtaç olan çocuklara bağışladığını açıkladı. Mesut Özil, "Dünya Kupası öncesi Brezilya'daki 11 hasta çocuğun ameliyat masraflarını karşıladım. Bu sayıyı şimdi 23'e çıkarttım. Bu benim turnuva süresince tüm Brezilya halkından gördüğüm misafirperverliğe karşılık kişisel bir teşekkürümdür" ifadelerini kullandı. Peki her maça dua ederek çıkan ünlü futbolcu Mesut'un haberi yalanlamasının ardında ne vardı. 

FACEBOOK ÜZERİNDEN
İddiaya göre Mesut, yüzde 80'i Yahudiler'in elinde olan Alman medyasından çekindi. Basın danışmanı Roland Eitel, dünyaca ünlü futbolcuyu uyararak "Alman medyası senin hakkında linç kampanyası başlatabilir. Hem maddi hem de manevi büyük kayıp yaşarsın. Seni bitirirler" dedi. Bunun üzerine Türk futbolcu, dün Gazze'ye yardım yapmadığını açıkladı. Bir başka dikkat çeken nokta da Mesut'un söz konusu açıklamayı Yahudi asıllı Mark Zuckerberg'in kurduğu Facebook üzerinden yapmasıydı. 

İsrail ölüm yağdırdı, Filistin ağladı. O gözyaşlarının arasında Mesut'un acısı da vardı. 10 Kasım 2012'de İsrail Gazze'yi bombaladı. Yine çocuklar öldü. Hayatını kaybeden yavrulardan biri de 12 yaşındaki Hamit Yunus'tu. İsrail'in kanlı saldırısıyla can veren Yunus'un üzerinde ise Mesut'un Real Madrid'de oynarken giyindiği 23 numaralı forma vardı.

Ünlü şarkıcı Rihanna, geçtiğimiz gün İsrail katliamını karşı Twitter'dan "Özgür Filistin"mesajını paylaştı. Ancak gelen tepkiler üzerine 8 dakika sonra Tweet'ini silmek zorunda kaldı. (Takvim)

Bu haber toplam 2288 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler