Mersin'de hayvan barınaklarına  mama ile su bırakıldı

Mersin'de hayvan barınaklarına mama ile su bırakıldı

MERSİN (AA) - Mersin'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle hayvanseverlerin ilgilenemediği sokak hayvanlarının aç kalmaması için kedi evleri...

MERSİN (AA) - Mersin'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle hayvanseverlerin ilgilenemediği sokak hayvanlarının aç kalmaması için kedi evleri ile köpek besleme odaklarına mama ve su takviyesi yapıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, koronavirüs önlemleri kapsamında kafe ve restoranların salgına karşı kapatılması ile sokak hayvanlarını besleyen hayvanseverlerin evlerinden çıkamaması nedeniyle besin bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları için çalışma başlatıldı.

Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince, Adnan Menderes Bulvarı'nda sokak kedilerinin konaklayıp, beslenebilmesi, aynı zamanda da oyun oynayabilmesi için tasarlanan Miyav Park'a mama ve su bırakıldı.

Kentin belirli noktalarındaki köpek besleme odakları ile kedi evlerine de mama ve su takviyesi yapan ekipler, hayvanseverler aracılığıyla yayla bölgeleri ve kent merkezinde mama dağıtımı yaptı.

Her gün kedi evleri ile köpek beslenme odaklarında kontroller yapacak olan ekipler, düzenli olarak mama ve su bırakmaya devam edecek.


Mersin'de hayvan barınaklarına mama ile su bırakıldı

Mersin'de hayvan barınaklarına mama ile su bırakıldı

Mersin'de hayvan barınaklarına mama ile su bırakıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 660 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler