Mersin Büyükşehir Belediyespor potada iddialı

Mersin Büyükşehir Belediyespor potada iddialı

- Genel menajer Aydın: "Hedefimiz play-off'ta final oynamak. Bunun için ilk olarak Hatay Büyükşehir Belediyespor'u elememiz gerekiyor"


MERSİN (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final ilk maçında deplasmanda Hatay Büyükşehir Belediyespor'u 78-75 yenerek seride 1-0 öne geçen Mersin Büyükşehir Belediyespor, yarın oynayacağı ikinci maçı da kazanıp yarı finale çıkmak istiyor.

Mersin Büyükşehir Belediyespor Genel Menajeri Melahat Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, play-off'a iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Rakiplerini deplasmanda yenmelerinin önemli olduğunu aktaran Aydın, "Yarın da kendi evimizde serinin ikinci maçını oynayacağız. Seyircimizin de desteğiyle bu maçı da kazanmak istiyoruz." dedi.

Hedeflerinin final oynamak olduğunu belirten Aydın, şöyle konuştu:

"Normal sezonu 7. sırada bitirerek play-off'a kalmaya hak kazandık. Avrupa kupaları ve ligi bir arada uzun süre götürdük ancak yaşadığımız şanssızlıklar nedeniyle Avrupa'dan elendik. Şimdi hedefimiz play-off'ta final oynamak. Bunun için ilk olarak Hatay Büyükşehir Belediyespor'u elememiz gerekiyor. İlk maçımızı deplasmanda oynadık ve güzel bir galibiyet aldık. Yarın da evimizde oynayacağız. Bu maçı da kazanmak için elimizden geleni yapıp yarı finale çıkmak istiyoruz. Takımımıza güveniyoruz ve final hedefimiz yolunda adım adım ilerleyeceğiz."

Aydın, taraftarları yarın saat 18.00'de oynanacak maça davet etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler