Medipol Başakşehir liderlik şansını kullanamadı

Medipol Başakşehir liderlik şansını kullanamadı

- Turuncu-lacivertliler, Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalarak liderliğe yükselme şansını değerlendiremedi- Medipol Başakşehir'in Togolu yıldızı Adebayor, doğum gününde Gençlerbirliği filelerini havalandırdı - Gençlerbirliği, ligdeki yenilmezlik serisin


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan Medipol Başakşehir, liderliği Galatasaray'dan alma şansını kullanamadı.

Son 4 haftada 3. kez puan kaybı yaşayan turuncu-lacivertliler, lider girdiği haftayı 47 puanlı Galatasaray'ın averajla gerisinde ikinci sırada tamamladı.


- Adebayor doğum gününde gol attı


Medipol Başakşehir'in Togolu yıldızı Emmanuel Adebayor, doğum günü olan 26 Şubat'ta Gençlerbirliği filelerini havalandırdı.

34 yaşına giren Adebayor, Süper Lig'deki gol sayısını da 12'ye yükseltti.


- Elia 90 dakikayı tamamlayamadı


Medipol Başakşehir'in Hollandalı futbolcusu Eljero Elia, 10 hafta sonra ilk 11'de sahaya çıktığı maçta 90 dakikayı tamamlayamadı.

Uzun bir sakatlık döneminden çıkan ve geçtiğimiz hafta Trabzonspor karşılaşmasının son 16 dakikasında forma giyen Elia, beklenen performansı gösteremediği Gençlerbirliği mücadelesinin 66. dakikada yerini Kerim Frei'a bıraktı.


- Gençlerbirliği yenilmezlik serisini 10 maça yükseltti


Medipol Başakşehir ile deplasmanda berabere kalan Ankara temsilcisi Gençlerbirliği, ligdeki yenilmezlik serisini 10 maça çıkardı.

Bu süreçte 4 galibiyet ve 6 beraberlik alan kırmızı-siyahlılar, ligde son yenilgisini 13. haftada Osmanlıspor'a karşı 2-0'lık sonuçla almıştı.

Puanını 26'ya yükselten Gençlerbirliği haftayı 13. sırada tamamladı.




Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler