Martech Awards'tan GittiGidiyor'a ödül

Martech Awards'tan GittiGidiyor'a ödül

GittiGidiyor Pazarlama Direktörü Feyza Dereli Fedar:- "Google Reklam Paketi ile satıcıların daha fazla potansiyel kullanıcıyla buluşmalarına ve satışlarını artırmalarına destek oluyoruz. Türkiye'de bu uygulamayı ilk kez satıcılara sunduk. Bu ödülü almaya

İSTANBUL (AA) - E-ticaret sitesi GittiGidiyor, hayata geçirdiği Google Reklam Paketi ile MarTech Awards kapsamında "En İyi MarTech Ekosistemi Kullanımı" ödülüne layık görüldü.

GittiGidiyor'dan yapılan açıklamaya göre, pazarlama için faydalanılan teknolojileri, bu teknolojilerin yaratıcı ve etkili kullanımını ödüllendirmek üzere düzenlenen MarTech Awards'ta ödüller sahiplerini buldu.

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ve 5 ana kategori altında 41 alt kategoriden oluşan MarTech Awards'ta, GittiGidiyor da Google Reklam Paketi ile "En İyi MarTech Ekosistemi Kullanımı" kategorisinde birincilik ödülünü kazandı.

Google Reklam Paketi, GittiGidiyor aracılığıyla işlerini büyütmek isteyen tüm satıcı ve KOBİ'lere, daha fazla kullanıcıya ulaşma, görünürlüklerini ve satışlarını artırma imkanı sağlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen GittiGidiyor Pazarlama Direktörü Feyza Dereli Fedar, Google Adwords reklamlarının önemli bir pazarlama aracı olmakla birlikte stratejik bir planlama gerektirdiğini ifade etti.

Bu projeyle satıcılara kolaylık sağladıklarını ve onların Google reklam arayüzüne girmeden GittiGidiyor'dan pratik bir şekilde Google Alışveriş Reklamları'nda yer almasını sağladıklarını aktaran Fedar, "Bu kapsamda Google Reklam Paketi ile satıcıların daha fazla potansiyel kullanıcıyla buluşmalarına ve satışlarını artırmalarına destek oluyoruz. Türkiye'de bu uygulamayı ilk kez satıcılara sunduk. Bu ödülü almaya hak kazandığımız için mutluluk duyuyoruz." değerlendirmelerini yaptı.



Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler