"Markamızı dünyaya açmak istedik"

"Markamızı dünyaya açmak istedik"

Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Kolbaşı:- "Türkiye’de yılda 3,5 milyondan fazla ürün satarak, her 4 haneden en az bir tanesinde var olduk. Biz sadece Türkiye küçük ev aletleri pazarının lider markası olmakla yetinmek istemedik, markamızı dünyaya açmak istedi

İSTANBUL (AA) - Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı, "Türkiye’de yılda 3,5 milyondan fazla ürün satarak, 22 milyon hanenin her 4 hanesinden en az birinde var olduk. Biz sadece Türkiye küçük ev aletleri pazarının lider markası olmakla yetinmek istemedik, markamızı dünyaya açmak istedik. Arzum, ülkemiz kültürü ve değerleriyle Amerika’dan Avustralya’ya, Çin’den Zambiya’ya dünyanın 35 ülkesinde satılırken, tasarımı ve teknolojisiyle, inovasyonuyla ödül avcısı oldu." ifadelerini kullandı.

Arzum açıklamasına göre, Arzum kuruluşunun 51. yıl dönümünü geride bırakırken başarılarını ve gelecek hedeflerini paylaştığı bir davete imza attı.

Arzum’un süpürge kategorisinde sunduğu yüksek performanslı yeni ürünü “Arzum Olimpia Plus” ile Türk kahvesinin dünyaya yayılmasında önemli rol alan, fonksiyonelliği ve tasarımı ile dünyaca birçok ödülün sahibi Arzum OKKA Ailesinin yeni ürünü “Arzum OKKA Grandio” davetlilere özel bir sahne ve teknolojik video şovuyla tanıtıldı.

Kolbaşı burada yaptığı konuşmada, "Türkiye’de yılda 3,5 milyondan fazla ürün satarak, 22 milyon hanenin her 4 hanesinden en az bir tanesinde var olduk. Biz sadece Türkiye küçük ev aletleri pazarının lider markası olmakla yetinmek istemedik, markamızı dünyaya açmak istedik. Arzum, ülkemiz kültürü ve değerleriyle Amerika’dan Avustralya’ya, Çin’den Zambiya’ya dünyanın 35 ülkesinde satılırken, tasarımı ve teknolojisiyle, inovasyonuyla ödül avcısı oldu." ifadelerini kullandı.

Dünyadaki küçük av aletleri sektöründe yer alan 10 bin 89 marka ile kıyasıya rekabet ettiklerini aktaran Kolbaşı, "Bu markanın buraya gelmesinde en büyük destekçimiz sizlersiniz, bu salonda olanlar, aramızda olamayan fakat Arzum’a gönül vermiş bütün dostlarımızın destekleri, emekleri çok değerli. Bu yüzden hepinize can-ı gönülden teşekkür ediyorum." değerlendirmesini yaptı.


- "İnovaLig’de şampiyon olduk"


Arzum Üst Yöneticisi (CEO) Mete Zadil ise, şunları kaydetti:

"Sizlerle birlikte 2017 yılını çok başarılı bir şekilde kapattık. Mutfakların en çok tercih edilen markası yine biz olduk. Uzun yıllardır gıda hazırlama kategorisinde devam eden sektör liderliğimize bu sene saç bakım kategorisini de ekledik. Sektörel gelişim, bu güzel iş ortaklıklarıyla birlikte mümkün.Bu yıl da genişlettiğimiz ürün gamımızla ve sizlerin desteğiyle, her yıl olduğu gibi başarılarımızı artıracağız, bu yıl da geçen yıl olduğu gibi pazarın üzerinde büyümeyi hedefliyoruz.

Son 2 yılda 7 farklı ürünümüzle 18 tasarım ödülü aldık. İnovasyon organizasyonumuz ve kültürümüzle İnovaLig’de şampiyon olduk. 6 defadır üst üste Türkiye’nin Süper Markası seçildik. Üst üste kazanılan bu başarılardan aldığımız güçle gelecek 50 yılı emin adımlarla inşa ediyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler