Maçın ardından

Maçın ardından

- Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel:"Önemli bir galibiyet aldık"- Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Dalcı:"Çok iyi oynadığımız maçın hakkı bu olmamalıydı"


İSTANBUL (AA) - Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, TFF 1. Lig'in 8. haftasında konuk ettikleri Osmanlıspor'u 2-0 yendikleri maçta, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Canel, "Penaltıya kadar oyun istediğimiz gibi gitti. İkinci yarıda orta sahayı kalabalık tuttuk. İkinci golden sonra farkı daha da açabilirdik. Önemli bir galibiyet aldık. Bu tırmanışımızı sürdürüp sezon sonunda şampiyon olarak Süper Lig'e çıkmak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.


- Dalcı: "Skorun böyle olması beni üzdü"


Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, iyi mücadele ettiklerini ve mağlubiyeti hak etmediklerini dile getirdi.

Müsabakayı değerlendiren Dalcı, "Bu maçtan sonra duygularım karma karışık. Çok iyi oynadığımız maçın hakkı bu olmamalıydı. Oyuncularım futbolun tüm doğrularını yaptı. Özellikle ikinci yarı oyunun kontrolü bizdeydi. Ancak final paslarında ya da bitiricilik noktasında başarılı olamadık. Skorun böyle olması beni üzdü. Oyuncularımı sahada verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum." diye konuştu.


Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler