Maçın ardından

Maçın ardından

Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu:- "Kendi sahamızda kaybetmek üzücü ama ders çıkarmamız lazım"- Boluspor Teknik Direktörü Karafırtınalar:- "Bu güzel oyunumuzu diğer maçlara yansıtırsak ilk 2 neden olmasın"

İZMİR (AA) - Spor Toto 1. Lig'de Boluspor'a 5-1 mağlup olan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Kendi sahamızda kaybetmek üzücü ama ders çıkarmamız lazım." dedi.

Eroğlu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, ilk yarıda istedikleri oyunu sergileyemediklerini söyledi. Devre arasına 2-0 geride girdiklerini hatırlatan Eroğlu, "Rakibimiz de en iyi oyunlarını oynadı. İkinci yarıda hedefimiz skoru dengelemekti. 2-1'den sonra oyunu dengeleyebilirdik ama kaptırdığımız toptan kalemizde gol gördük. Rakibimiz daha sonra kapanıp oynadı, arka taraftaki geniş alanlarımızı iyi değerlendirdi. Kendi sahamızda kaybetmek üzücü ama ders çıkarmamız lazım." şeklinde görüş belirtti.


- Karafırtınalar sonuçtan memnun


Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, oyuncularını tebrik ederek, güzel bir oyunla güzel bir sonuç aldıklarını söyledi. Bu galibiyetle ilk altıdaki yerlerini aldıklarını belirten Karafırtınalar, "Altınordu gibi bir sistem takımına karşı oynamak bizi endişelendiriyordu. Ancak oynanan oyundan çok memnunum. Umarım ilk altıdaki devamlılığımız sürer. Bu güzel oyunumuzu diğer maçlara yansıtırsak ilk 2 neden olmasın." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 117 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler