Maçın ardından

Maçın ardından

Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur: "Bunu bir başlangıç olarak görüyorum. İnşallah bundan sonra da takımımız adına galibiyet serileri devam edecektir diye düşünüyorum"- İstanbulspor Teknik Sorumlusu Avcı: "İstanbulspor bence çok önemli puan kaybetti, h

ADANA (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 24. haftasında İstanbulspor'u 2-1 yenen Adana Demirspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, "Bunu bir başlangıç olarak görüyorum. İnşallah bundan sonra da takımımız adına galibiyet serileri devam edecektir diye düşünüyorum." dedi.

Uğur, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Karşılaşmadan üç puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Mustafa Uğur, şunları kaydetti:

"Oyuncularımı kutluyorum. Müsabakanın başından sonuna kadar inanılmaz öz güvenle sahada göründüler, arzu ettiler. Rakipten daha çok istediler. Bizim açımızdan galibiyet çok önemliydi. Çünkü bundan sonrası için bir mesafe katetmemiz gerekecekti. Bunu bir başlangıç olarak görüyorum. İnşallah bundan sonra da takımımız adına galibiyet serileri devam edecektir diye düşünüyorum."

Uğur, saha koşulları nedeniyle pas yapma yerine uzun toplarla oynamaya dayalı strateji tercih ettiklerini sözlerine ekledi.


- Avcı: "Kimsenin hakkını yememek lazım"


İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı da Adana Demirspor’u kazandığı için kutladığını belirtti.

Hakeme yakışmayan bir maç olduğunu iddia eden Avcı, şunları söyledi:

"Penaltı pozisyonunda Tambe eliyle alıyor, elini çekiyor. Görüntüleri tekrar tekrar izledik. İstanbulspor bence çok önemli puan kaybetti, hakeme de yakışmadı. Ne İstanbulspor'un ne diğer takımlarımızın hakeme ihtiyacı var. Biz bu sahada futbol oynamaya çalışıyoruz. Kimsenin hakkını yememek lazım. Hiç hoş olmadı."

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler