Maçın ardından

Maçın ardından

- MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan: "Bu maçı taraftarlarımızın tesislere geldiği gün kazandık diyebilirim"- Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli: "Çok kolay gol atan bir takımdık şimdi gol atmakta zorlanıyoruz. Kolay gol yiyorduk şimdi


ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı 3-0 yenen MKE Ankaragücü'nün teknik direktörü Mustafa Kaplan, "Bu maçı taraftarlarımızın tesislere geldiği gün kazandık diyebilirim." dedi.

Kaplan, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında galibiyet nedeniyle çok mutlu olduklarını söyledi. Uzun bir aradan sonra 3 puan almanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Kaplan, "Oynayan oynamayan tüm oyuncuları kutluyorum. Devamını inşallah haftaya da yaparız. Ankaragücü olarak Trabzonspor maçında da iyi oyun sonucunda puanla dönebilirdik." ifadelerini kullandı.

Futbolcu grubu ve camia olarak kenetlendiklerinin altını çizen Kaplan, "Başkanımızın çabaları sonrası açılan transfer tahtası rekabeti artırdı. Üzerimizdeki baskıyı kaldırdık. Camia olarak biraz daha rahatladık ve öz güvenimizi kazandık. Sonraki maçlar için daha da motive olacağız. Rekabeti daha da artırarak daha iyi Ankaragücü izlettireceğiz." diye konuştu.


- Denizli: "Sendeledik ama düşmeye pek niyetimiz yok"


Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, bir anlık gaflet sonucu yenik duruma düştüklerini vurguladı.

İlk yarının sonuç olmasa da en başarılı futbolunu oynayan takımlarından biri olduklarının altını çizen Denizli, "İkinci yarıya kötü bir seriyle başladık. Bu akşam da oyun son derece dengeli giderken kullanamadığımız pozisyonlar oldu. Bu sırada bir anlık gafletimiz gole mal oldu. İkinci yarının başlangıcı da keza böyleydi." değerlendirmesinde bulundu.

Hatalarının olduğu bir maçı geride bıraktıklarını vurgulayan Denizli, şunları söyledi:

"Çok kolay gol atan bir takımdık şimdi gol atmakta zorlanıyoruz. Kolay gol yiyorduk şimdi çok daha kolay yiyoruz. Çaresini bulacağız. İki kulvarda da yolumuza devam edeceğiz. Sendeledik şu anda ama düşmeye pek niyetimiz yok. Bunu önümüzdeki haftalarda mutlaka değiştireceğiz. Bir takım şeyler yeniden inşa edilecek. Kaybettiğimiz bir maçın çok fazla eleştirisini burada yapmam doğru değil. Eleştirilerimizi kendi içimizde yapacağız. Bu çizgiyi kırmak ve değiştirmek zorundayız. Maçı kurtarabilecek pozisyonlar da geldi ama vuruşlar ve son paslar son derece yanlıştı. Maçın kırılma noktası birkaç taneydi. Oyuncularımız, çok puana ihtiyacı olan bir rakibe karşı büyük bir mücadele ortaya koydular, bunu da göz ardı etmemek lazım. Rakip takımın mücadelesini ve alt sıralardan kurtulma isteğini de görmek lazım."

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 162 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler