Liseli milletvekili adayının hayali TBMM'ye girmek

Liseli milletvekili adayının hayali TBMM'ye girmek

AK Parti'nin Mersin'de 12. sıradan milletvekili adayı gösterdiği 18 yaşındaki Rabia Nur Şenlik:- "Yaşım genç olduğu için aday sıralamamın hiç bir önemi yok. Adaylık dönemimde edineceğim tecrübe, bir gün mutlaka TBMM'nin kapılarını açacak"

MERSİN (AA) - AK Parti'nin 24 Haziran'daki genel seçimde Mersin'den 12. sırada milletvekili adayı gösterdiği 18 yaşındaki öğrenci Rabia Nur Şenlik, adaylık tecrübesinin bir gün kendisine Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) kapılarını açacağına inandığını söyledi.

Mehmet Akif Ersoy Sosyal Bilimler Lisesi son sınıfta eğitim gören Şenlik, partisinin diğer milletvekili adaylarıyla birlikte Erdemli ilçesinde seçmenlerle buluştu.

Şenlik, konuşmasında, milletvekili aday listesinde olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, "Yaşım genç olduğu için aday sıralamamın hiçbir önemi yok. Adaylık dönemimde edineceğim tecrübe, bir gün mutlaka TBMM'nin kapılarını açacak." dedi.

Genç yaşında millete hizmet etmeyi istediğini vurgulayan Şenlik, mecliste gençleri en iyi şekilde temsil etmeyi hedeflediğini anlattı.

Şenlik, geçmiş dönemlerde başörtülü öğrencilerin eğitim ve öğretimde yaşadıkları sıkıntılara değinerek, "Çok şükür şimdi başörtümle okula gidiyorum. Benim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a vefa borcum var. Şimdi bu borcu kendisine yol arkadaşı olarak ödemek istiyorum." ifadesini kullandı.

Aday tanıtım çalışmalarına tecrübeli siyasetçilerle birlikte katıldığını ve gittiği her yerde ilgi gördüğünü belirten Şenlik, tüm milletvekili adaylarına başarılar diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler