Köpeğe işkence eden kişi İran'da gözaltına alındı

Köpeğe işkence eden kişi İran'da gözaltına alındı

Sosyal medyada milyonlarca kişiye ulaşan görüntülerde yavru bir köpeği yumrukladığı görülen şahıs, İran'ın Huzistan eyaletinde yakalanarak gözaltına alındı

ANKARA (AA) - Sosyal medyada yavru bir köpeğe işkence ettiği görülen ve büyük tepki çeken kişinin İran'da gözaltına alındığı bildirildi.

İran İşçi Haber Ajansı'na (ILNA) konuşan Çevre Koruma Birimi Komutanı Cemşid Muhabbethani, sosyal medyadaki görüntülerde yavru bir köpeğe işkence ettiği görülen kişinin Huzistan eyaletinde tespit edilerek gözaltına alındığını duyurdu.

Muhabbethani, "Köpeğe işkence eden şahıs hakkındaki bilgiler bize iletildi. Biz de Huzistan Siber Suçlar Bürosu ile temasa geçtik. Şahıs yakalanarak yargıya teslim edildi." dedi.

Yaklaşık bir hafta önce sosyal medyada hızla yayılarak milyonlarca kişiye ulaşan görüntüler hayvanseverlerin tepkisini çekmişti.

Görüntülerde bir kişinin yavru bir köpeği bacakları arasında sıkıştırarak yumrukladığı görülüyordu. Köpek aldığı darbeler nedeniyle sersemlerken işkenceyi yapan kişi kahkahalarla gülüyordu. Türkiye'deki hayvanseverler de olaya büyük tepki göstermişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler