Kolombiya Devlet Ajansı ProColombia'dan AA'ya ziyaret

Kolombiya Devlet Ajansı ProColombia'dan AA'ya ziyaret

ProColombia Kurumsal İletişim Direktörü Carolina Ethel Martinez Mercado:- "AA'nın İspanyolca yayınları ile bölge ve iki ülke arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesinden çok memnunuz"

İSTANBUL (AA) - Kolombiya'da turizm, ihracat ve yabancı yatırımları desteklemekle görevli devlet ajansı ProColombia Kurumsal İletişim Direktörü Carolina Ethel Martinez Mercado, Anadolu Ajansı (AA) İstanbul Ofisi'ni ziyaret etti.

AA Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Yılmaz Yaman'ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Mercado, Procolombia hakkında bilgi verdi.

Yaman da Anadolu Ajansı'nın İspanyolca ve Endonezce dillerini eş zamanlı olarak kurarak yayına başladığını belirterek, "İspanyolca yayın, Kolombiya'nın başkenti Bogota merkezli yürütülmektedir. Bu vesileyle Kolombiya Türkiye'de daha çok konuşulur olmuştur. Abonelerimize içeriklerimizi sunarken AA'nın global haber ağından istifade etmelerini sağlıyoruz. Bugün AA'nın dünya genelinde 6 bini aşkın kullanıcıya ulaşmasında, 13 farklı dilde yayın yapabiliyor olmamızın etkisi, haber video ve fotoğraf kalitemizin büyük önemi bulunmaktadır." diye konuştu.

Mercado ise Anadolu Ajansı'nın Bogota'da ofis açmasını çok önemsediklerini anlatarak, "Kolombiya'da büyük medya kuruluşlarının AA'nın İspanyolca içeriklerine erişiyor olmaları ve Kolombiya'nın büyük yayın kuruluşlarının AA abonesi olduğunu biliyoruz. AA'nın İspanyolca yayınları ile bölge ve iki ülke arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesinden çok memnunuz. Bu kültürel ve ticari iş birliğinde 17-18 Ekim'de ülkemizin bir nevi yatırım ajansı olarak Afrika, Asya ve Avrupa pazarının temsilcileriyle İstanbul’da buluşuyoruz." ifadelerini kullandı.


Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler