Kemal Bozkurt Okul Kurulu seçimlerine katılıyor

Kemal Bozkurt Okul Kurulu seçimlerine katılıyor

Massachusetts Eyaleti Lawrence şehri okul kurulu için Kemal Bozkurt yeniden aday oldu

Massachussetts'in Lawrence şehrinde bir Türk okul komitesine girebilmek için seçimlere katılıyor. 3 kasımda yapılacak final seçimlerine sticker candidate olarak katılacak olan Kemal Bozkurt yeterli oy aldigi takdirde hem Lawrence okul kuruluna seçilecek hem de dünyaca ünlü Harvard ve MİT üniversitelerinin yeraldığı Massachusetts eyaletinde seçim kazanan ilk Türk olacak.

Kemal Bozkurt 6 yıl önce ilk kez katilidigi aynı seçimlerde üçüncü olmuş yine 4 yıl önce finalde kaybetmiş idi. Bozkurt bu kez ise seçilmesinin kolay olacağını belirterek ABD'de yasayan Türklerin desteğini ihtiyaci oldugunu belirtti.

ABD'de Müslüman öğrencilere Ramazan ya da Kurban bayramlarında resmi tatili ilk veren şehir de Cambridge şehri okul komitesi olmuş ve geçen yilda New York şehri aynı kararı almıştı.

Kemal Bozkurt 17 yıldır yaşadığı Lawrence şehri ilk halk kütüphanesinde mudur vekili olarak görev yapmakta ve aynı şehirde 12 yıl da zoning board üyesi olarak bulunmuştu. Bozkurt ayrıca üç kez Demokrat Parti'nin Eyalet delegesi olarak seçildi.

Kemal Bozkurt'a seçimde destekçi olmak için www.kemalbozkurt.com sitesi üzerinden bağış yapilabilinir.

kb.jpg

Bu haber toplam 1745 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler