Karmod Prefabrik, Peru'da şantiye yapılarını tanıttı

Karmod Prefabrik, Peru'da şantiye yapılarını tanıttı

Karmod Dış Ticaret Müdürü Öztürk:- "Güney Amerika ülkelerinde çok sayıda madencilik projesi var. Bu projelere hızlı kurulumlu şantiye yapılarıyla hizmet sunmayı hedefliyoruz"- "Türk prefabrik yapı sektörü olarak kıtada henüz yeni tanınıyoruz. Bu tür fuar

İSTANBUL (AA) - Karmod Prefabrik, Güney Amerika ülkelerinden Peru'da madencilik ekipmanları fuarına katılarak şantiye yapı ürünlerini tanıttı.

Karmod açıklamasına göre, şirket, Peru Madencilik Müteahhitler Birliği'nin (ACOMIPE) organizasyonuyla düzenlenen madencilik ekipmanları fuarına katılarak, ziyaretçilere ürünlerini yakından tanıtma fırsatı buldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, Güney Amerika ülkelerinde çok sayıda madencilik projesi olduğunu belirterek, bu projelere hızlı kurulumlu şantiye yapılarıyla hizmet sunmayı hedeflediklerini ifade etti.

Söz konusu fuar organizasyonunun bölge ülkelerinin önde gelen madencilik müteahhitlerini bir araya getirmesi açısından önemli olduğunu vurgulayan Öztürk, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Madencilik sektörü açısından teknik ve ticari konferansları da içeren fuarda tedarikçilerle yükleniciler bir araya gelerek görüşme fırsatı yakaladı. Karmod olarak madencilik sektörünün önde gelen işveren ve yöneticilerine yapılarımız hakkında bilgilendirmede bulunduk. Türk prefabrik yapı sektörü olarak kıtada henüz yeni tanınıyoruz. Bu tür fuar organizasyonlarına katılarak kalite ve hızlı yapı çözümlerimizi daha yakından tanıtmak istiyoruz. 2016'da başkent Lima'da yapı fuarına katılmıştık. Çin bizden önce bu ülkelere ulaşmış. Yapı kalitemiz tanındıkça daha güzel projelerin tercihi olmaya başladık."

Öztürk, özellikle son 2-3 yıldır Amerika kıtasına ihracatlarında bir hareketlilik gördüklerine işaret ederek, üç farklı yapı modeliyle şantiye işçi kamplarının üretimini gerçekleştirerek yerinde kurulum yaptıklarını bildirdi.

Prefabrik, konteyner yapılarıyla şantiye yerleşkelerinin ofis, yemekhane, yatakhane, laboratuvar, sağlık tesisi, dinlenme alanları, kantin, çamaşırhane gibi çok sayıda bina ihtiyacını karşıladıklarını anlatan Öztürk, "Modüler kabin yapılarımız 50 metrekareye varan ölçüleriyle özellikle Afrika lokasyonunda şantiye yapısı olarak tercih görüyor. Dünya genelinde yol yapımdan inşaata, enerjiden maden şantiye projelerine, demonte üretimli yerinde hızlı montajlanabilen yapılarımızla çok amaçlı kullanım sunan şantiye yerleşkeleri kuruyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler