Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Kumluca-Kemer-Antalya devlet yolunun 20. kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol trafiğe kapatıldı. Uzun ve ağır tonajlı araçlar Antalya-Korkuteli-Elmalı güzergahına, diğer araçlar ise Adrasan-Olympos turizm yoluna yönlendiriliyor.

Beyşehir-Isparta yolunun 25-30. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Doğankent-Torul yolunun 4-36. kilometrelerinde bulunan Günyüzü-2, Günyüzü-1, Elceğiz, Taşlıca, Kürtün, Özkürtün ve Kirazlık tünellerinde bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle bugün ve yarın 08.00-17.00 saatlerinde ulaşıma tek şeritten kontrollü izin verilecek.

Manisa-İzmir yolunun 17-18. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle yolun bir bölümü araç trafiğine kapatılarak ulaşım diğer şeritten gerçekleştirilecek.

Artvin-Şavşat yolunun 35. kilometresindeki heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler