Jeopark Kula Belediyespor'da Galatasaray maçı hazırlıkları

Jeopark Kula Belediyespor'da Galatasaray maçı hazırlıkları

Jeopark Kula Belediyespor Antrenörü Mariusz Sordyl:"Takımı oluşturma sürecindeyiz iki haftaya daha ihtiyacım var. Efeler liginde daha iyi seviyelere geleceğimizi biliyoruz."

MANİSA (AA) - Voleybol Efeler Ligi'nde mücadele eden Jeopark Kula Belediyespor'un antrenörü Mariusz Sordyl, "Efeler Ligi'nde daha iyi seviyelere geleceğimizi biliyoruz." dedi.

Jeopark Kula Belediyespor, 21 Ekim Pazar günü Galatasaray ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Kula Belediyesi Spor Salonu'nda antrenör Mariusz Sordyl yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 2 saat sürdü.

Mariusz Sordyl, yaptığı açıklamada, kendilerini destekleyen seyircilerinin arzuladıkları takımı oluşturmak istediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Takımı oluşturma sürecindeyiz. İki haftaya daha ihtiyacım var. Efeler Ligi'nde daha iyi seviyelere geleceğimizi biliyoruz. Her takıma karşı savaşıp, her takımı yenmeyi deneyeceğiz. Galatasaray takımı ile yapacağımız maçta da bu şekilde olacak. Seyircilerimizin, ilk toptan son topa kadar savaşan bir takımı görmelerini istiyoruz. Seyircimizin İstanbul'a kadar gelip bizleri Fenerbahçe karşısında desteklemeleri bizleri memnun etti. Umarım, hepimiz için çok iyi bir maç olacak."

Kula Belediyespor Kulübü Başkanı Vedat Yılmaz ise kazasız bir sezon geçirilmesini temenni ederek, geçen hafta Fenerbahçe ile yaptıkları karşılaşmada Ziga Stern, Pablo Bengolea, Vladimir Jekic'in lisanslarının yetişmediğinden oynayamadıklarını belirtti.

Bu oyuncuların Galatasaray karşısında forma giyme imkanı bulacaklarını aktaran Yılmaz, "Bu haftaki maçımızı kendi sahamızda, kendi seyircimiz önünde oynayacağız. Voleybol Federasyonu Başkanımız Mehmet Akif Üstündağ'ın destekleri ile maçlarımız Kula'da oynanacak. Kendi evimizde, kendi seyircimiz önünde güzel bir maç çıkarmak istiyoruz." diye konuştu.


Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 127 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler