İzmir'de mehteranlı sevinç gösterileri

İzmir'de mehteranlı sevinç gösterileri

Seçim sonuçlarının açıklanmaya başlamasıyla vatandaşlar, Kordon'da mehteran eşliğinde kutlama yaptı

İZMİR (AA) - İzmir'de seçim sonuçlarının açıklamaya başlanmasının ardından vatandaşlar, Kordon'da toplanmaya başladı.

Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde sonuçların açıklanmaya başlamasının ardından Konak ilçesinde Kordon'da toplananlar mehteran takımı eşliğinde sevinç gösterisinde bulundu. Meşale yakan, Türk bayrağı taşıyan vatandaşlar, araçlarına da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterini astı. Bazı kişilerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını öptüğü görüldü.

Sevinç gösterisinde bulunanlardan avukat Ercan Dönmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk Cumhurbaşkanı seçimlerinden zaferle çıktığı için arkadaşlarıyla mehter takımı organizasyonunu ayarladıklarını ifade ederek şöyle konuştu:

"Mehter takımıyla kutlama yapıyoruz, bu secim Cumhur İttifakı'nın ve millet aklının zaferidir. Recep Tayyip Erdoğan aynı zamanda ezilen Müslüman halkın lideridir. Tüm oyunlara rağmen demokrasinin bayramı olan seçimlerden Cumhur İttifakı galip geldiği için sevinçliyiz."

Yoldan geçenler de etkinliğe katılarak bu anı cep telefonuyla fotoğrafladı. Bazı kişiler de araçlarıyla zafer turu attı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler