"İyi bir futbol ortaya koymak istiyoruz"

"İyi bir futbol ortaya koymak istiyoruz"

- Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İlhan Özer:"(Giresunspor maçı) Düşme hattında olan bir rakip. Zor maç olacak. Tek sıkıntımız, fiziksel sorunumuz"


KARABÜK (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü İlhan Özer, "Giresunspor karşısında iyi bir futbol ortaya koymak için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Özer, Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, rakiplere çok kolay teslim olduklarını söyledi.

Sahalarında Giresunspor ile oynayacaklarını hatırlatan Özer, "Düşme hattında olan bir rakip. Zor maç olacak. Tek sıkıntımız, fiziksel sorunumuz. Çocukları toparlamak gerçekten çok zor. Oyun sistemimiz sıkıntılarımızı anlatıyor, gidermeye çalışıyoruz. Spor Toto 1. Lig, çok farklı bir lig. Rakipler fiziksel olarak bizden iyi. Giresunspor karşısında iyi bir futbol ortaya koymak için elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.


- Giresunspor maçı hazırlıkları


Kırmızı-mavili ekip, ligin 29. haftasında 14 Nisan Pazar günü sahasında Giresunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde teknik direktör Özer yönetiminde gerçekleştirilen idmanda, teknik çalışma yapıldı.

İdmana, sakatlığı bulunan Yusuf Akbulut katılmadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler