İstanbul'da "Dörtlü Final" heyecanı

İstanbul'da "Dörtlü Final" heyecanı

İSTANBUL (AA) - THY Avrupa Ligi'nde İspanya'daki Dörtlü Final organizasyonunu, basketbolseverler İstanbul'un çeşitli yerlerinde kurulacak dev ekranlardan...


İSTANBUL (AA) - THY Avrupa Ligi'nde İspanya'daki Dörtlü Final organizasyonunu, basketbolseverler İstanbul'un çeşitli yerlerinde kurulacak dev ekranlardan takip edebilecek.

Bahçelievler Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, basketbolseverler 17 Mayıs Cuma günü saat 19.00'da başlayacak ve iki Türk takımı Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes'i karşı karşıya getirecek müsabakayı Bahçelievler Hükümet Konağı yanında kurulacak dev ekrandan izleyebilecek.

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Emaar Alışveriş Merkezi'nde de basketbolseverler Dörtlü Final heyecanını yaşayabilecek.

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes karşılaşmasının yanı sıra, 19 Mayıs Pazar günü oynanacak final ve üçüncülük maçları da kurulacak dev ekrandan takip edilebilecek. Basketbolseverler, bu maçları basketbolcular Caner Erdeniz, Aaron Harrison ve Göksenin Köksal ile birlikte izleme şansını da sahip olacak.


Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler