İsrail Gazze'yi peş peşe bombaladı

İsrail Gazze'yi peş peşe bombaladı

İsrail uçaklarının, Gazze Şeridi'ne hava saldırısı düzenlediği ve 5 kişinin yaralandığı bildirildi.

İsrail savaş uçaklarının, Gazze Şeridi'nin Beyt Lahiye ve değişik bölgelerine hava saldırısı düzenlediği ve 5 kişinin yaralandığı bildirildi.

AA muhabirinin görgü tanıklarından aldığı bilgiye göre, İsrail savaş uçakları, Gazze'nin kuzeyindeki Beyt Lahiye beldesinde bulunan meskenleri ve boş arazileri peş peşe bombaladı.

Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudret, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beyt Lahiye beldesine yönelik düzenlenen hava saldırısında 5 Filistinlinin yaralandığını söyledi. Kudret, yaralıların ambulansla Kemal Advan Hastanesine kaldırıldığını kaydetti.

İsrail savaş uçaklarının, Gazze'nin doğusunda bulunan et-Tuffah ve kuzeydeki Ebracu el-Makrusi mahallelerinde bulunan Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayı'na ait askeri karargahlara yönelik saldırı düzenlediği ve bölgedeki evlerde büyük hasar meydana geldiği bildirildi.

Öte yandan, İsrail ordu sözcüsü Peter Lerner de sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı açıklamada, Gazze'den atılan 2 füzenin İsrail'in güneyindeki Sderot şehrine düştüğünü ve kentteki elektriklerin kesildiğini belirtti.

Bu haber toplam 1031 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler