Göztepe 6 hafta sonra kazandı

Göztepe 6 hafta sonra kazandı

Spor Toto Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor'u 1-0 mağlup eden Göztepe, puanını 36'ya çıkardı- Demir Grup Sivasspor deplasmanda 6 maçtır kazanamıyor

İZMİR (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor'u 1-0 yenerek 6 maç sonra sahadan galibiyetle ayrılan Göztepe, puanını 36'ya yükseltti.

Demir Grup Sivasspor karşısında ilk yarıyı Demba Ba'nın güzel golüyle 1-0 önde tamamlayan Göztepe, ikinci yarıda üstünlüğünü korudu ve müsabakadan 1-0 galibiyetle ayrıldı.

Ligde 6 hafta sonra sahadan galibiyetle ayrılan sarı-kırmızılı ekip puanını 36'ya çıkardı. İzmir temsilcisi 23. haftayı averajla Trabzonspor'un ardından 7. sırada tamamladı.

En son Atiker Konyaspor'u 1-0'lık skorla mağlup eden Göztepe daha sonra sırasıyla oynadığı Galatasaray (1-3), Fenerbahçe (1-2), Kayserispor (1-1), Trabzonspor (0-0), Osmanlıspor (3-3) ve Gençlerbirliği (0-3) maçlarında galibiyet alamamıştı.


- Demba Ba'nın 2. golü


Ara transfer döneminde Göztepe'ye transfer olan Demba Ba, Osmanlıspor maçının ardından sarı-kırmızılı formayla 2. golüne imza attı. Senegalli golcü attığı tek golle takımının 3 puan kazanmasını sağladı.


- Sivasspor deplasmanda yok


İç sahada son 5 maçında mağlubiyeti olmayan Demir Grup Sivasspor, deplasmanda ise son 6 karşılaşmada galip gelemedi. Haftayı 34 puanla kapatan Sivas temsilcisi 6.'lıktan 8.'liğe geriledi

Sivasspor formasıyla son 2 maçta 3 golü bulunan Robinho, bu hafta fileleri havalandıramadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 108 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler