Golfte Turkish Airlines Open 2018'in geri sayımı başladı

Golfte Turkish Airlines Open 2018'in geri sayımı başladı

- Dünyaca ünlü 78 sporcunun katılımıyla 1-4 Kasım tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek organizasyonda, toplam 7 milyon dolar para ödülü dağıtılacak


ANTALYA (AA) - Antalya'da 1-4 Kasım tarihlerinde düzenlenecek Turkish Airlines Open 2018 golf turnuvasında 78 sporcunun mücadele edeceği duyuruldu.

Organizasyonun ev sahipliğini üstlenecek Regnum Carya'dan yapılan açıklamada, geçen yılın şampiyonu ve dünya sıralamasının 1 numarası Justin Rose ile birlikte Avrupa'nın en iyi 78 golfçüsünün turnuvada yer alacağı belirtildi.

Avrupa'nın para ödülü en yüksek golf turnuvası unvanına sahip Turkish Airlines Open'da sporculara toplamda 7 milyon dolar dağıtılacağı kaydedildi.


- Öztürk: "Bizim için büyük gurur kaynağı"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Regnum Carya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şafak Öztürk, son 3 yıldır turnuvaya başarıyla ev sahipliği yaptıklarını aktardı.

Turkish Airlines Open'ın başlamasıyla birlikte dünya çapında tüm golf severlerin gözünün Antalya'ya çevrileceğini vurgulayan Öztürk, şu ifadeleri kullandı:

"Geçtiğimiz yıl turnuva süresince yapılan yayınlar, dünyada toplam 500 milyon haneye ulaştı. Bu hem Türkiye hem Belek hem de Regnum Carya'nın dünyaya tanıtılması için eşsiz bir fırsat anlamına geliyor. Ülke ekonomisi ve turizmi açısından böylesine önemli bir organizasyona 3 yıldır ev sahipliği yapıyor olmak, bizim için büyük gurur kaynağı."

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 142 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler