Galaxy S3 kullananlara kötü haber

Galaxy S3 kullananlara kötü haber

Samsung, 2012 yılında piyasaya sürdüğü akıllı telefon Galaxy S3 için Kitkat güncellemesinin gelmeyeceğini açıkladı.

Samsung, Android 4.4.2 KitKat güncellemesini cihazlarına dağıtmaya devam ediyor. Güncellemenin gelip gelmeyeceği merak edilen akıllı telefonu S3 hakkında ise üretici firma, bugünlerde resmi bir açıklama yaptı. Samsung UK (İngiltere) tarafından yapılan resmi bir açıklama ile Galaxy S3'ün uluslararası versiyonunun TouchWiz arayüzünden kaynaklanan bazı sorunlar nedeniyle Android 4.4.2 Kitkat güncellemesini almayacağı kesinleşti.

Açıklamanın tam metninde ise şunlar söyleniyor; "Galaxy S3 ve S3 Mini'de yer alan 1 GB bellek ve bazı donanımlar, çoklu görev yetenekleri (multi-tasking) ve ekran performansı için beklentileri karşılayamıyor ve yükseltmeler için izin vermiyor. İyi bir tüketici deneyimi sağlamak isteyen Samsung, Galaxy S3'ün uluslararası 3G versiyonu ve Galaxy S3 Mini'yi donanım sınırlamaları sonucunda güncelleme programı dışında bırakmıştır. 2 GB belleğe sahip Galaxy S3 LTE modeli ise Android KitKat güncellemesini alacaktır."

S5 GÜNCELLEMESİ TEST AŞAMASINDA

Samsung'a yakınlığıyla tanınan Sam Mobile'ın sızdırdığı Android güncelleme raporuna göre, Android 4.4 KitKat güncellemesini Galaxy S3 LTE, Galaxy S4 Mini, Galaxy Grand 2, Galaxy Mega 5.8 ve Galaxy Mega 6.3 modellerini alacağı görülüyor. Galaxy S5 için ise Android 4.4.3 güncellemesinin test aşamasında olduğu dikkat çekiyor.

 

Bu haber toplam 1127 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler