Erdoğan: O görüntüleri izleyince beynimden vurulmuşa döndüm

Erdoğan: O görüntüleri izleyince beynimden vurulmuşa döndüm

TRT Haber'de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Erdoğan, MİT krizini anlatırken "beynimden vurulmuşa döndüm" ifadesini kullandı.

Başbakan Erdoğan TRT Haber ekranlarında gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Erdoğan, MİT tırlarının durdurulup, MİT mensuplarını yere yatırılması ve onlara PKK'lı muamelesi yapılmasını eleştirdi, o görüntüleri izlediğinde beyninden vurulmuşa döndüğünü anlattı.

İşte Erdoğan'ın konuyla ilgili açıklamaları:

İZLEYİNCE BEYNİMDEN VURULMUŞA DÖNDÜM

Dinlemeleri sert bir şekilde tepki gösteren Erdoğan, Enerji Bakanı'yla yaptığı görüşmenin uluslararası boyutu olabileceğini belirterek, "Belki bir ülke ile sıkıntım var sen onu dinler birilerine servis edersen, bu dört dörtlük bir vatana ihanet suçuna girer" diye konuştu.

"Bizim bu görüşmelerimizin neticelerini de uluslararası bazı yerlere servis etmedikleri ne malum" diye soran Erdoğan, Adana'da "TIR"ların durdurulmasına değindi. "Mesela adana olayı, yenilir yutulur değil" ifadelerini kullanan Erdoğan, "Ben onları izlediğim zaman beynimden vurulmuşa döndüm" dedi.

Aralarında askerlerin de olduğu MİT mensuplarının yere yatırıldığı söyleyen Erdoğan, bunu yapanların paralel yapının mensupları olduğunu belirtti ve "Bu nasıl vatanseverliktir, milletini sevmektir?" diye sordu.

Bu haber toplam 1009 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler