Epik Holding'in Shenyang'daki ABD Konsolosluğu genişletme çalışmaları sürüyor

Epik Holding'in Shenyang'daki ABD Konsolosluğu genişletme çalışmaları sürüyor

Epik Holding, 2017'de yapımına başladığı projelerinden Çin Halk Cumhuriyeti Shenyang'daki Design-Bid-Build – Construction of U.S. Consulate in Shenyang'ın çalışmaları sürüyor

İSTANBUL (AA) - Epik Holding, 2017 yılında yapımına başladığı projelerinden biri olan Çin Halk Cumhuriyeti Shenyang'daki Design-Bid-Build–Construction of U.S. Consulate in Shenyang'ın çalışmaları hızla devam ediyor.

Holding'den yapılan açıklamaya göre, Shenyang'daki ABD Büyükelçiliği, artan iş yükü ve halka açık trafik nedeniyle Mao Yee adlı iki kuleden birinin 5. katında yeni bir konsolosluk ofisi kiraladı.

Epik Holding'in yapımını üstlendiği Design-Bid-Build – Construction of U.S. Consulate in Shenyang adlı bu proje Amerikan Büyükelçiliği için yeni bir konsolosluk ünitesi yapımını içeriyor.

Bu proje ile konsolosluk ofisinin kullanıma hazır bir hükümet tesisi haline dönüşeceği ve söz konusu yapım işinin mevcut konsolosluğa kapsamlı bir genişleme ve işlevsellik artışı sağlayarak projenin katma değerini artıracağı öğrenildi.

2017 yılının sonlarına doğru yapımına başlanan proje için 16 aylık bir tamamlanma süreci öngörülüyor. Vize başvuru sahipleri için giriş lobisi, personel için giriş lobisi, NIV ve ACS bekleme alanları, konsolosluk kabinleri, kasiyer, açık ofis alanları, özel ofisler, eğitim odası, konferans salonu, vestibüller, mini mutfak, mola odası, tuvaletler, depo odaları, çalışma odası, ekipman odası, AK odası ve bekçi kabinlerinin yer alacağı tesis projesinin Mart 2019'da tamamlanıp teslim edilmesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 50 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler