Elazığspor galibiyet serisi peşinde

Elazığspor galibiyet serisi peşinde

Birevim Elazığspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar:- "Osmanlıspor karşılaşmasıyla galibiyet serisi başlatmak istiyoruz"

ELAZIĞ (AA) - Birevim Elazığspor'un teknik direktörü Serhat Gülpınar, Spor Toto 1. Lig'in 30. haftasında karşılaşacakları Osmanlıspor'u yenerek galibiyet serisine başlamak istediklerini söyledi.

Gülpınar, kulüp tesislerinde yaptığı açıklamada, geçen haftaki Eskişehirspor karşılaşmasından en azından 1 puanla dönmeyi ümit ettiklerini ancak oyuncuların iyi mücadelesine rağmen bunu başaramadıklarını söyledi.

Bu karşılaşmadan ders çıkarıp önlerindeki 5 periyotluk maça odaklandıklarını ve hedeflerinin küme düşme potasından bir an önce çıkmak olduğunu ifade eden Gülpınar, şunları kaydetti:

"Osmanlıspor karşılaşmasıyla bir galibiyet serisi başlatmak istiyoruz. Bunu yapabilecek güçteyiz. Altınordu gibi bir takımı iyi bir oyunla çok fazla pozisyon vermeden geçebiliyorsak, bu takım bu ligde her takımı yenebilecek güçte olduğunu göstermiştir. Altınordu maçında kazanırken en büyük avantajımız birlik, beraberlik ve takım ruhu ile mücadele azmini sahaya yansıtmamızdı, inanmaktı."

Gülpınar, ligde kalabilmeleri için mutlak surette geçmeleri gereken iki rakipleri olduğunu dile getirerek, bu takımlardan Giresunspor'un 5 zorlu maça çıkacak olmasının kendileri için avantaj olduğunu aktardı.


Elazığspor galibiyet serisi peşinde

Elazığspor galibiyet serisi peşinde

Elazığspor galibiyet serisi peşinde

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 123 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler