Ekrem İmamoğlu engellilerle iftarda buluştu

Ekrem İmamoğlu engellilerle iftarda buluştu

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu: - "Bu güzel şehrin engelsiz, erişilebilir, her hemşehrimin keyif aldığı bir şehir olması için mücadelede edeceğim"

İSTANBUL (AA) - CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, "Bu güzel şehrin engelsiz, erişilebilir, her hemşehrimin keyif aldığı bir şehir olması için mücadelede edeceğim." dedi.

Ekrem İmamoğlu, Bakırköy Belediyesi ve Engelsiz Hayat Dayanışma Derneği iş birliğinde bir otelde düzenlenen iftar programına katıldı.

Burada masaları gezerek engellilerle selamlaşan İmamoğlu, bazı vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

İstanbul'un "özel insanları" ile bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten İmamoğlu, ramazan ve iftarın paylaşma, aydınlanma ve arınma vakti olduğunu söyledi.

İmamoğlu, "Bununla beraber birbirini sevmek, anlamak ve birbirine sahip çıkmak vakti. Aslında bu dünyada bence en kolay şey sevgi, barış ve huzur ama ne yazık ki bizler dünyayı zorlaştırıyoruz." diye konuştu.

İstanbul'un engelliler için daha rahat bir şehir olması için çalışacağını belirten İmamoğlu, "İstanbul'un tüm engelli kardeşlerime, hemşehrilerime adil bir şehir olması için mücadele edeceğim. Bu güzel şehrin engelsiz, erişilebilir, her hemşehrimin keyif aldığı bir şehir olması için mücadelede edeceğim." ifadesini kullandı.

Belediye başkanı seçilmesi halinde engellilerin ihtiyaçları için uzmanlarla çalışma yürüteceklerini kaydeden İmamoğlu, "Engelliliğe duyarlı bir kent olmayı, vatandaşlarının da bu şehirde yaşayanlarının da bilinçlendirilip aynı şekilde engelli vatandaşlarımıza destek olabildiği, katkı sunabildiği ve yardımcı olabildiği bir şehir olmayı başaracağız. Tüm bunlar mümkün." değerlendirmesinde bulundu.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'na bir engelli tarafından portresinin resmedildiği tablo hediye edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler